Cautare

355 de rezultate pentru "petrecere aniversara" (7.30 secunde)
O petrecere cu 300 de invitati va avea loc de Halloween la Castelul Bran. In Romania a mai ajuns pentru party cofondatorul PayPal, Peter Thiel.
Ei sunt cei care dau copiilor bani de buzunar, in locul banalului pachetel de acasa, ei sunt cei care recompenseaza copiii cu vizite ori zile de nastere organizate la Mc Donald‘s, probabil intr-o epoca a vitezei prea agitata pentru un biet tort pregatit cu dragoste de catre mama, pentru o petrecere la care sa inviti copiii din bloc, o data pe an, de aniversarea odraslei.
Reporterul TV, indiferent ca relateaza o tragedie sau o petrecere de manelisti, stie el de la aia mai vechi in bransa de la care a invatat sa tina microfonul in dreptul gurii, ca trebuie sa dea din maini ca o morisca stricata, sa se infiga cu moaca in camera, accentuand, mai mereu, pasajele cele mai putin importante ale stirii.
Cei mai frumosi ani, Genialii, serialul La urgenta, la TVR, Petrecere cu lautari - Kanal D, plus multe filmari in emisiunile de divertisment ca actrita, in scenete, cuplete muzicale si aparitii in zona de divertisment artistic.
Dupa concert vom avea si o petrecere unde Orchestra invita publicul si unde ei vor canta jazz, muzica populara si va fi si un DJ, cu cateva pahare de bautura, intr-o atmosfera mai relaxata decit obisnuitele concerte de abonament ale Filarmonicii si unde sper ca tinerii care nu au mai fost la concerte sa descopere muzica clasica.
Liderii tarilor care fac parte din Comunitatea Statelor Independente (CSI) participa in aceste zile la Sankt Petersburg la un summit informal organizat de presedintele rus Vladimir Putin.
Criticul de film, Irina Margareta Nistor le da peste nas celor care consuma in mod excesiv un anumit tip de muzica de petrecere.
De la petrecere nu avea cum sa lipseasca fratele ei, Mircea Eremia, care a dat din casa si ne-a spus cum stau lucrurile intre el si sora sa.
Printre divele invitate la petrecere s-a aflat si Tani Budi, care spune ca este curtata mai ceva ca atunci cand era pustoaica.
Veneam de la o petrecere, eram bauti. Nu-mi amintesc cum ne-am izbit de stalp, a spus tanarul de 16 ani care a scapat cu viata.
La implinirea a 50 de ani, Rona Hartner a avut parte de o petrecere surpriza, chiar in Bucuresti. Artista a fost surprinsa intr-un mod frumos de prietenii ei, iar ea spune ca o prietena i-a trimis un tort din Anglia.
Anamaria Prodan si-a asumat relatia cu noul iubit. Cei doi si-au facut aparitia la o petrecere si nu s-au ferit de ochii curiosilor.
Chiar daca mai sunt trei zile pana la startul oficial al sezonului estival si una pana la inceputul minivacantei de 1 Mai, litoralul romanesc a prins viata inca de azi-noapte. A fost petrecere mare la cel mai cunoscut festival de muzica trap, din Costinesti.
Fanii din toata tara au stat cu ochii pe retelele de socializare, acolo unde au aparut o multime de imagini de la nunta lui Emi de la Noaptea Tarziu cu Madalina. De la petrecere nu puteau lipsi, desigur, Cuza si Cucu, care au facut show!
Acum, manelistul a vorbit despre situatia socanta de care a avut parte, la finalul anului trecut. Iata ce probele ADN au lasat hotii in locuinta interpretului de muzica de petrecere!
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
google-analytics.com